8 Temmuz 2013 Pazartesi

Saral Temizlik şirketi Esenyurt temizlik şirketi Esenyurt ilçesi dahil olmak üzere istanbul il sınırları içerisinde tüm ilçe ve semtlere keşif bedeli talep etmeden profesyonel temizlik şirketi hizmetleri ve işlemleri sunmaktadır. saral Temizlik firmasına temizlik yaptırmak için yukarıda bulunan telefon numaralarından bizi arayabilir, mail msn yoluyla bize ulaşabilir,ÜCRETSİZ keşif talebinde bulunabilirsiniz.İşyerlerinin temizlik şirketleri arasında hizmet kalitesiyle büyümeye devam eden Esenyurt temizlik firmalarından saral Temizlik’i her türlü temizlik ihtiyacınız için güvenle arayabilirsiniz. İstanbul Esenyurt ev temizliği firması olarak hizmetimiz haftanın 7\24 günü gerçekleştirmekteyiz. Ofis temizliği Esenyurt temizlik şirketi arıyorsanız saral Temizlik İstanbul merkez ofisimizi arayınız. Fabrika temizliği Esenyurt için özel fiyat ve referans dosyamıza firmamızı arayarak ulaşabilirsiniz. Esenyurt site temizliği hizmetimiz devamlı taleplerde gerçekleştirmekteyiz. Belirli günlerde temizlikçi bayan personel temin edilir. Dış cephe temizlik firmasıEsenyurt‘da saral temizlik hizmetinizdedir. Uyguladığımız kimyasallarla dış cepheniz en az 8 ay temizlenmesine gerek kalmaz. En uygun dış cephe temizlik fiyatı için müşteri temsilcilerimizle görüşerek fiyat alabilirsiniz.

0532 455 5783 0212 542 82 28 arayabilirsiniz

saralTemizlik şirketleri Esenyurt Temizlik şirketi, Esenyurt Temizlik firması:

(Esenyurt) Temizlik şirketi saral Temizlik, haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Ayrıca vardiyalı çalışma sistemi uygulayan işletmeler için 24 saat tam zamanlı çalışma veya vardiyalarına uygun çalışma saatleri uygulayabilmektedir. Esenyurt bölgesinde talep edeceğiniz tüm temizlik işleri için Esenyurt temizlik firması saral Temizliği arayabilir, en uygun fiyatla temizlik gerçekleştirebilirsiniz.

(Esenyurt) Temizlik firmaları içerisinde firmamızın hizmet kalitesini ve refanslarını web adresimizdeki sayfalarımızdan inceleyebilirsiniz. Esenyurt temizlik firması tercihinizi en uygun fiyat ve en kaliteli hizmet veren saral Temizliği seçebilirsiniz.

(Esenyurt) temizlik şirketleri arasında saral Temizlik 12, senedir hizmet vermektedir Çünkü hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle büyüyoruz. Siz değerli müşterilerimiz memnun kaldıkça saral Temizlik’i müşterilerinize tavsiye ettiğinizi biliyoruz. Sizlerin tavsiyeleriyle her yeni gün yeni bir müşterimizle çalışmaya başlıyoruz.

Esenyurt ev temizlik şirketi

Ev temizliğinde senelerin tecrübesi ne dayanarak temizlik şirketleri (Esenyurt) dikkat edilmesi gereken durumlar vardır. Öncelikle ev temizliği, ofis temizliği ve villa temizliği halı koltuk temizliği hizmeti alacağınız temizlik şirketinin – firmasının güvenilirliğinden emin olmalısınız. Temizlik şirketlerinde – firmalarında çalışan temizlik personellerini tercih etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü evinizde veya ofisinizde olabilecek sorunların çözümü ancak güvenilir ev, ofis ve villa temizlik şirketleri firmaları tarafından gerçekleşir. Sigortalı, tecrübeli ve adli sicili kontrol edilmiş personellere ev temizliği şirketleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

saral temizlik, temizlik firmaları (Esenyurt) ev temizliğinde amacımız temiz ve hijyen sağlamaktır. Müşterilerimiz talepleri doğrultusunda ev temizlik hizmetimiz genellikle periyodik olarak gerçekleşmektedir. Örneğin haftada 1 kere temizlik hizmeti gerçekleştirdiğimiz evlerde kirlilik daha az oluşmakta, periyodik temizlendiği için ev hijyenik kalmaktadır. Ev temizliği firmaları saral temizlik; camların içli dışlı silinmesi, pencere doğramalarının (çerçevelerin temizliği), tavan ve duvar aksesuarlarının silinmesi, kapı, petek ve prizlerin silinmesi, aydınlatma armatürlerinin temizliği, banyo, fayans ve derz arası dezenfektesi ve yüzey temizliği, duşa kabin, küvet, lavabo ve banyo dolaplarının temizlenmesi, mutfak ince temizliği, mutfak dolaplarının içlerinin boşaltılarak silinmesi ve tekrar yerinde dizilmesi, dolap kapaklarının ve üstlerinin silinmesi, davlumbazın temizliği ve filtrelerinin yağdan arındırılması, wc lerin ince temizliği ve hijyeninin sağlanması. Tüm mobilya, dolap ve elektronik eşyaların temizliği. Balkon, teras, kiler ve ardiye alanlarının zeminlerinin yıkanarak ıslak-kuru vakum ile çekilmesi. Parke, marley, mermer, fayans ve taş zeminlerin zemin türüne göre yıkanması veya silinmesi. Son olarak daire içerisine dezenfekte kimyasalı uygulanması. Ev temizliği firmaları arasında bizi farklı yapan özelliğimiz müşterilerimiz memnuniyetinde devamlılık sağlamamızdır. Temizlik şirketlerinden biri olan saralTemizlik her zaman hizmetinizdedir. Pazar günleri ev temizliği gerçekleştirmekteyiz. Ayrıntılı bilgi ve talep için temizlik firmaları arasında bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Esenyurt saral Temizlik olarak haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz

Bütün Hizmetlerimiz

Genel Temizlik
Zemin Temizliği
Ev Temizliği
Ofis Temizliği
Büro ve işyeri Temizliği
İnşaat Sonrası Temizliği
Villa Temizliği
Temizlik personelleri – ( Bay, Bayan Gündelikçi personeller )
Halı yıkama – Duvardan duvara Halı yıkama
Boş dolu ev ve ofis temizliği
Koltuk Yıkama
Buharlı Temizlik
Dış Cephe Cam Temizliği
Alışveriş Merkezi temizlikleri
Mağaza Temizliği
Endüstriyel Temizlik
Banka Market Temizliği
Sağlık Kuruluşları Temizliği
Hastane Temizliği
Dispanser Temizliği
Sağlık Ocağı Temizliği
Okul ve dershane Temizlikleri
Fuar Festival Temizlikleri
Cafe ya da restaurant temizliği
Cadde sokak temizliği
Yeşil alan Temizliği
Otel Temizliği
Mermer temizliği
Yangın Sonrası Temizlik
Bina Temizliği
Taş Yıkama ve cilalama
Mermer cilalama
Zemin Leke çıkarma
Cam Temizliği – Cam leke çıkarma
Adliyelerin temizliği
Sarayların Temizliği
Lokanta ve yemekhane temizliği
Oto servis temizliği
Gemi Temizliği
Merdiven Temizliği
Balkon Temizliği
İlaçlı Temizlik
Kimyasal Kullanarak Temizleme
Su baskınları temizlikleri
Kütüphane Temizliği
Hafriyat Temizliği
Vitrin Temizliği

Esenyurt Ofis Temizlik şirketi Esenyurt ofis temizlik firması

saral temizlik şirketi İstanbul’da temizlik firması (Esenyurt) birçok şirketin yönetim merkezi bulunmaktadır. Ayrıca siyasi ve kamu kurumlarının İstanbul’da bulunmasından dolayı, bu bölgede iş hanı ve iş merkezleri kurulmuştur. Ofis ve büroların yoğunlukla bulunduğu ilçemizde saral Temizlik profesyonel temizlik hizmeti sunarak iş insanlarının temiz alanlarda çalışmasını sağlamaktadır. Özellikle periyodik olarak sunduğumuz temizlik hizmeti ile müşterilerimiz devamlı personel çalıştırmaktan daha çok kar etmektedir. Çünkü 90 mt2′ye kadar olan ofislerde temizlik hizmeti hafta 3 gün olarak gerçekleştirmekteyiz. Bu hizmetimiz karşılığında aldığımız ücret yaklaşık bir personelin yarım maaşından azdır. Böylece devamlı personel çalıştırmaktan daha ekonomik bir sonuç almaktayız. Ofis temizliği şirketleri arasında bizi farklı yapan müşterilerimize sunduğumuz hizmetin dışında ayrıca ekonomik olarak da avantaj sağlamamızdır. İstanbul ofis temizliği firmaları arasında saral Temizliği tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Sizde bu hizmetten yararlanmak isterseniz bizi arayabilirsiniz.

İstanbul Esenyurt temizlik hizmeti işleri firması saral Temizlik, İstanbul temizlik şirketleri içerisinde kaliteli hizmetiyle her geçen gün yeni müşterileriyle büyümeye devam etmektedir. Amacımız müşterilerimizin taleplerini en başarılı şekilde ve en uygun fiyata gerçekleştirmektir.

(Esenyurt)’da temizlik şirketi firması saral Temizlik olarak verdiğimiz hizmetler; Dış Cephe, Ev, Büro – Ofis, Mağaza – Dükkan, Banka, Fabrika, Site, Merdiven, Zemin, Okul, Otel, Mutfak, Villa, Petrol Ofisi, Dershane, Hastahane, İnşaat Temizliği, İnşaat Sonrası Temizlik, Tadilat Temizliği, Tadilat Sonrası Temizlik, Boş Ev, Eşyalı Ev, Endüstriyel, İş Merkezi, İş Hanı, Öğrenci Yurdu, Depo, Petrol İstasyonu, Plaza, Yangın Sonrası, Su Baskını, Çatı, Bodrum, Cam Temizliği şirketleri ve Genel temizlik İşyeri temizliği Bina temizliği İnşaat temizliği Tadilat sonrası temizlik Taşınma sonrası veya taşınma öncesi temizlik Dıştan cam temizlikleri Sinema temizliği Ev Temizliği Ofis temizliği Cam Silimi Dış Cephe temizliği Zemin yıkama Cila uygulama Fabrikaların temizlikleri Fuar temizliği Stand temizlik Bina cam silme Günlük temizlik, haftalık temizlik, aylık temizlik (periyodik temizleme) Temizlik elemanı temini (Personel istihdamı) Apartman temizlik Apartman görevlisi temini saral temizlik firmaları arasında bizi arayabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul ofis temizliğinde temizlik firmaları (Esenyurt) saral Temizlik olarak personel temini sağlamaktayız. Ofis temizliği firması arıyorsanız tecrübelerimizle ve referanslarımızla saral Temizlik olarak bizi güvenle arayabilirsiniz. Memnuniyetiniz için gereken tüm özen gösterilmektedir. İstanbul ofis temizliği şirketleri arasında saral Temizlik her zaman talep görmüştür. Özel bir önem verdiğimiz İstanbul ofis temizliğinde haftanın her günü hizmet vermekteyiz. Tüm İstanbul ofis temizliği ile ilgili bilgi almak için lütfen bizi arayınız.

Esenyurt Villa Temizlik şirketi Esenyurt villa temizlik firması

Temizlik firması (Esenyurt) Villa temizliğinde önceliğimiz değerli eşyalarınızın temizliğinde gösterdiğimiz titizliktir. İstanbul villa temizliğinde 2 vey 3 personel görevlendirmekteyiz. Uzman personellerimiz ve hizmet yöntemlerimizle ilgili bizi arayabilirsiniz. Villa temizliği için lütfen 2 gün öncesinden bizleri arayınız. Dublex ve triplex ev temizliği için özel fiyatlar uygulamaktayız. Bahçe düzenlemesi ve havuz temizliği için bizimle irtibata geçiniz.

Esenyurt halı yıkama Esenyurt halı yıkama fabrikası

Esenyurt halı yıkama olarak 1992 yılında halı yıkama sektörüne girmiş bulunmaktayız. saral Temizlik ve halı yıkama olarak bölgesinde fiyat belirleyici önemli aktörlerden biri haline gelmiştir. Temizlik hizmetindede ücretsiz eksper göndermekteyiz Bu sektörün en önemli özelliği personelin eğitimli olması gerekliliğidir. Biz eğitimi İstanbul Büyük şehir Belediyesi talimatları doğrultusunda kendi bünyemizde sık aralıklarla vermekteyiz.

saral Temizlik halı yıkama fabrika içi 10 personel,fabrika dışı 4 ayrı bölgede hizmet vermekteyiz.hizmet anlayışımız 7-24 şeklindedir.Kaliteden taviz vermeden aralıksız hizmetine devam eden saral Temizlik olarak 2400 metre kare yarı açık 1200 metre kare kapalı alanımız ile kurutma yapmaktayız.

Otomatik halı yıkama makinalarımız ile sektördeki rakip firmalarımıza karşı çok büyük avantaj sağlamaktayız. söz konusu sektörde bir çok firma havuz sistemini kulanmaktadır.fakat biz ise havuz sistemine tamamen karşıyız gerek ahlaki gerek dini boyuttan bakıldığından havuz sisteminin insan sağlığı açısından çok büyük problemler teşkil edildiği görülmektedir.

Örneğin ufak çocuğu bulunan evlerdeki halılara sidik bulaşma riski ile birlikte havuz sistemi kulanan firmalar bu riski göz önünde bulundurmamaktadır. Onun için halı yıkama konusunda saral Temizlik’ği tercih etmeniz sizin ve sevdikleriniz için önemli bir ayrıcalıktır.bu ayrıcalıktan yararlanmanız dileği ile selametli günler dileriz

Esenyurt Dış Cephe Temizlik şirketi Esenyurt cam temizlik firması

Temizlik şirketleri (Esenyurt) Dış Cephe Temizliği, yapan Temizlik Şirketleri, arasında şirketimiz liderliğini korumaktadır. Çok katlı giydirme Cephe binaların Dış cephe Temizlik, işleri uzman personel ve vinç, platform, sepet yardımı olmadan Temizliğinin yapılabilmesi mümkün değildir. Bina sahipleri açısından hem zor hem tehlikeli olabilir. Bir yandan binanıza uygun vinç kiralama şirketi ile anlaş maya çalışırken bir yan dan da cephenizi temizleyecek elaman bulmak zorun da kalabilirsiniz. Tüm bunları yaparken yüksekte çalışacak insan açısından almanız gereken riskler vardır.

Esenyurt Dış Cephe Temizliği şirketi Esenyurt temizlik firması

Temizlik şirketi (Esenyurt) İstanbul her semtine bölgesinde dış cephe temizlik hizmeti vermekteyiz. Özellikle iş hanlarının veya iş merkezlerinin dış cephe temizliği için uygun sepetli vinçler kullanılır. Dış cephe temizliği İstanbul için en uygun fiyat teklifi için lütfen bizi arayınız. İstanbul bölgesindeki iş merkezlerinin ve fabrikaların dış cephe temizliği itinayla yapılır. Dış cephe cam temizliği veya ser yüzey temizliği için uygun vinçler kullanılır. Ayrıca kullandığımız kimyasal koruyucular ile 6-8 ay arsında kir tutmaz. Kullandığımız ekipmanlarla ilgili dış cephe temizliği için bizi arayabilirsiniz.

Esenyurt Dış Cephe Cam Temizliği şirketi firmaları

Dış Cephe Cam Temizliği, çok katlı binalarda mutlak surette dışarıdan temizliğinin yapılması gerekmektedir, bu işlerin yapılabilmesi artık bir sektör haline gelmiş ve yeni yapılan modern binaların Cam temizlikleri, en kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. saral Temizlik her alanda olduğu gibi bu alan dada gelişmeleri yakından takip etmekte ve sizlere bu doğrultu da hizmet verme mücadelesindedir. Teklif için gelecek olan ekibimiz size detaylı bilgi sunarak anlaşma sağlanması halinde bu hizmeti vereceklerdir

Esenyurt Dış Cephe Cam Silimi temizlik şirketi

saral temizlik Esenyurt, Dış Cephe Cam Silimi, hizmetimiz mevcuttur, ev, daire, villa, plaza ve giydirme kaplı yüksek binaların dışdan cam silimi hizmeti sağlamaktayız. Fakat dış cephe lerde olduğu gibi iç mekânlarda cam silimi ve cam silme temizleme hizmetimiz mevcuttur. Kullanım alanları ve hava çevre kirliliklerine göre zaman zaman temizlenmesi gerekmektedir. Bu nedenle dış cephe cam silimi alanında faaliyet verdiğimizden dolayı siz müşterilerimizin ihtiyaç duyması halinde sizlere de bu hizmeti vermekten mutluluk duymaktayız. İhtiyaç duyduğunuz dış cephe temizliği Dilovası için saral Temizlik 7/24 arayabilirsiniz.

Esenyurt Banka Temizliği şirketi

İstanbul’da mesai saatleri içinde veya mesai saatleri dışında gerçekleştirdiğimiz bir temizlik hizmetidir. Ayrıca gün içerisinde mutfak personeli temini de gerçekleştirmekteyiz. Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız.

Esenyurt Öğrenci Yurdu Temizliği şirketleri temizlik firması

İstanbul’a en önemli katkılarından biri öğrenci yurtlarıdır. Temiz ve hijyenik öğrenci yurtları her zaman daha fazla talep görmektedir. Profesyonel temizlik için bilgi alabilirsiniz.

Esenyurt Fabrika Temizliği şirketi firması

Günün her saatinde gerçekleştirebildiğimiz bir hizmettir. Örneğin gündüz faaliyet gösteren işletmelerde mesai bitiminden sonra temizlik yapılmasını ister misiniz? Ayrıntılı bilgi için lütfen bizi arayınız. Sanayi bölgesinde, gelişen organize sanayi bölgelerinde yeni yapılan ve yapımı devam eden fabrikaların temizlik hizmeti için saral Temizlik’i tercih edebilirsiniz. Çünkü saral temizlik İstanbul bölgesinde 50.000 mt2 alanın inşaat sonrası temizliğini gerçekleştirmiştir. Fabrika temizliği şirketleri İstanbul’da bizi ayrıcalıklı yapan tecrübelerimizdir. Özellikle inşaat sonrası zemin temizliği hizmetinde istediğiniz sonucu alabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası fabrika temizliği ve organize sanayi bölgelerinde fabrika temizliği hizmeti vermekteyiz. Talep ettiğiniz fabrika temizliği hizmeti için fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Uzman personelimiz size fiyat teklifi vermeden ilk uygulama gerçekleştirerek tüm alanda yapılacak temizlik sonrasını görebilirsiniz.

Hizmetlerimiz: saral Temizlik Esenyurt fabrika temizliği şirketi firması, fabrika temizliği şirketi firması Esenyurt, Esenyurt zemin temizleme şirketi firması, zemin temizleme Esenyurt şirketi firması, Esenyurt inşaat temizliği şirketi firması, inşaat temizliği Esenyurt şirketi firması, Esenyurt temizlik şirketi, temizlik şirketi Esenyurt, Esenyurt temizlik firması, temizlik firması Esenyurt, Esenyurt zemin temizliği şirketi firması, zemin temizliği şirketi firması Esenyurt, Esenyurt banka temizliği şirketi firması, banka temizliği şirketi firması Esenyurt, Esenyurt inşaat sonrası temizlik şirketi firması, inşaat sonrası temizlik şirketi firması Esenyurt, Esenyurt dış cephe temizliği şirketi firması, dış cephe temizliği şirketi firması Esenyurt, ev temizlik firması Esenyurt ev temizlik firması, ev temizlik şirketi Esenyurt ev temizlik şirketi.

Koltuk Yıkama Esenyurt

Değerli müşterilerimiz; kirlenmiş olduğunu fark ettiğiniz yada doğal sebeplerden dolayı yangına su baskınlarına ve tadilat çalışması sonrası meydana gelen kirlilik sebepleri sizlerin gözünde büyük sorun olmaktan çıkmalıdır. Biz firma olarak koltuklarınız, çekyat, kanepe, yatak gibi devamlı kullanım aşamasında olan eşyalarınıza uygun makine ve ilaç garantimizle yerinde yıkıyoruz. Sizler için sadece bizlere ulaşmak kalıyor

• Koltuk ve sandalye yıkama fırçalama püskürtme ve emme sistemi ile yapılır.

• Koltukları yıkamadan önce lekeleri özel kimyasallarla çıkarılır.

• Yumuşak bir fırçayla koltuklar yıpratılmadan şampuanlı su ile fırçalanır.

• Fırçalama yapılırken oluşan kirli su vakumlu makine ile emdirilir.

• Koltuklara temiz su verilir, tekrar iyi bir şekilde emdirilerek kurumaya bırakılır.

• Kuruma suresi yaz aylarında 10-12, kıs aylarında 18-20 saatleri arasıdır.

Esenyurt İş Merkezi Temizliği şirketi

Yoğunluğun çok oldu, müşterilerin devamlı giriş – çıkış yaptığı iş merkezlerinde en çok kirlenen alan zemindir. Ayrıca iş merkezlerindeki tuvaletlerin temizliği de çok önemlidir.

Esenyurt Site Temizliği şirketi

Site yönetimlerinde önemli bir iş olan temizlik hizmeti sadece merdiven ve bina iç temizliği ile sınırlı olmayıp, bina çevresinde oluşan kirliliği de yok ediyoruz. Kapsamlı site temizliği hizmeti için bizi arayınız.

Esenyurt Okul Temizliği şirketi

Devamlı okul temizliğinde önceliğimiz öğrencilerin temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarıdır. Sınıfların, koridorların ve tuvaletlerin devamlı temiz olması gerekmektedir.

Esenyurt Otel Temizliği şirketi

Sanayi şehri olan İstanbul’da otel sayısı her geçen gün artmaktadır. saral Temizlik olarak otel temizliğinde kullandığımız özel yöntemlerle odalarda hijyen sağlıyoruz.

Esenyurt Mutfak Temizliği şirketi

Cafe, restaurant, catering vs. şirketlerinin mutfaklarında uyguladığımız buharlı temizlik hizmeti vardır. Böylece hiçbir kimyasal kullanmadan mutfaklarınızı temiz hale getiriyoruz.

Esenyurt Zemin Temizliği şirketi

(Esenyurt) temizlik firması Binicili, itmeli veya elle kullanılan zemin temizleme makineleriyle her türlü zemin için uygun temizlik işlemi yapmaktayız. Kullandığımız özel kimyasallar ile kirli alanları temizlemekteyiz.

Tel 02125428228 gsm 05324555783 bizi arayın farkı görün saral temizlik şirketi

Anahtar kelimeler:

Esenyurt temizlik firması, Esenyurt temizlik şirketi, Esenyurt ev temizlik şirketi, Esenyurtev temizlik firması, Esenyurt temizlik şirketleri, Esenyurt temizlik firmaları, Esenyurt yangın sonrası, Esenyurt inşaat sonu temizliği, Esenyurt bina cam temizliği, Esenyurtde temizlik

Etiketler: Esenyurtbina cam temizliği, Esenyurt ev temizlik firması, Esenyurtev temizlik şirketi, Esenyurt inşaat sonu temizliği, Esenyurt temizlik firmaları, Esenyurt temizlik firması, Esenyurt temizlik şirketi, Esenyurttemizlik şirketleri, Esenyurt yangın sonrası

Esenyurt ilçesinde temizlik hizmetleri verdiğimiz mahalleleri
Örnek MahhallesiÇakmaklı Mahhallesiİnönü Mahhallesi İncirtepe MahhallesiAkçaburgaz MahhallesiArdıçlı Mahhallesi Ardıçlıevler MahhallesiCumhurıyet MahhallesiCumhuriyet Mahhallesi Esenkent Mahhallesi,Esenyurt Merkez Mahhallesi,Fatıh Mahhallesi Fatih Ma,Güzelyurt Mah,Kıraç Merkez Mah,Kıraç Namık Kemal Mah Mehterçeşme Mah,Merkez Mah,Namık Kemal Mah,Pınar Mah,Saadetdere Mah Sanayi Mah,Talatpaşa Mah,Yeşilkent Mah,yenikent Mah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder